ВЕНЧЕ

Шифра: JS10760
Димензии во см:13x14x1
Состав:
Пластика 50 %
Метал 50 %

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...