ТАШНА

Шифра: T7647

Боја: Беж

Димензии во см: 31x25x14

Состав:

Полиуретан 100%

Постава:

Полиестер 98%

Метал 2%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...