ТАШНА - Т7732

Шифра: T7732

Боја: Црна

Димензии во см: 35x25x17

Состав:

Вештачка кожа 98%

Метал 2 %

Постава:

Полиестер 98%

Полиуретан 2%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...