ТАШНА

Шифра: Т7622
Боја: Сива

Димензии во см: 36х28x12
Состав:
Полиуретан 95%
Метал 5 %
Постава:
Полиестер 98%
Полиуретан 2%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...