ТАШНА ЗА ПЛАЖА - T7468

Шифра: T7468

Боја: Бела

Димензии во см: 18x15x9

Состав:

Хартија 80%

Вештачка кожа 15 %

Метал 5 %

Постава:

Полиестер 100%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...