ТАШНА ЗА ПЛАЖА - T7465

Шифра: T7465

Боја: Кафена

Димензии во см: 24x13x9

Состав:

Хартија 95%

Метал 5 %

Постава:

Полиестер 100%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...