ТАШНА ЗА ПЛАЖА - T7462

Шифра: T7462

Боја: Крем

Димензии во см: 27x27x10

Состав:

Хартија 95%

Метал 5 %

Постава:

Полиестер 100%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...