ТАШНА ЗА МАЖИ

Шифра: Т7669

Боја: Црна

Димензии во см: 38x27x10

Состав:

Вештачка кожа 80 %

Метал 5 %

Полиестер 15%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...