ТАШНА ЗА МАЖИ

Шифра: МT1156

Боја: Сина

Димензии во см: 17x21x6

Состав:

Вештачка кожа 98 %

Метал 2 %

Постава:

Полиестер 100%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...