ШНОЛА

Шифра: JS10783А
Димензии во см:5x4,5x3,5
Состав:
Пластика 95%
Метал 5 %

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...