РАНЕЦ

Шифра: Т7601
Боја: Кафена

Димензии во см: 26x32x10
Состав:
Полиуретан 95%
Метал 5 %
Постава:
Полиестер 98%
Полиуретан 2%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...