РАНЕЦ

Шифра: Т7614

Боја: Винска

Димензии во см: 28х33х15

Состав:

Полиуретан 95%

Метал 5 %

Постава:

Полиестер 98%

Полиуретан 2%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...