РАНЕЦ

Шифра: T7678

Боја: Црна

Димензии во см: 30x45x20

Состав:

Метал 5 %

Полиестер 95%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...