СВЕЧЕНА ТАШНА

Шифра: T7227
Боја: Сина

Димензии во см: 20x15x6
Состав:
Вештачка Кожа 98%
Метал 2 %
Постава:
Полиестер 100%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...