ПАРИЧНИК - N3951

Шифра: N3951

Боја: Розова

Димензии во см: 19х10,5x4,5

Состав:

Вештачка кожа 80%

Полиестер 10%

Метал  10%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...