ПАРИЧНИК - N3958

Шифра: N3958

Боја: Темно Сина

Димензии во см: 19,5х10x3

Состав:

Вештачка кожа 80%

Полиестер 10%

Метал  10%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...