ПАРИЧНИК

Шифра: NI012
Боја: Темно Сина

Димензии во см: 11,5x9
Состав:
Кожа 98 %
Метални делови 2 %

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...