ПАРИЧНИК

Шифра: NI011

Боја: Темно Сина

Димензии во см: 12x9.5

Состав:

Кожа 98 %

Метални делови 2  %

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...