НАМЕТКА ЗА ПЛАЖА - S5929

Шифра: S5929

Боја: Портокалова

Состав:

Вискоза 100%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...