• ЛАНЧЕ - JS11331

ЛАНЧЕ - JS11331

Шифра: JS11331

Боја : Микс

Состав:

Камен 30%

Метал 20 %

Кристал 30%

Полиестер 20 %

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...