КУТИЈА ЗА НАКИТ - C1022А

Шифра: C1022А

Боја: Бронза

Димензии во см: 15,5х8x6

Состав:

Вештачка кожа 80%

Полиестер 15%

Метал  5%

Курирска служба Испораката се врши само на територијата на Република Македонија. Рокот на испорака е до 5 работни
Можност за замена и рефундација. Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот добил оштетен произ.
Почекајте...